Reissueväitä retkeilijöille

Ravintola Tommolansalmi tarjoaa kotiruokaa, picnic-herkkuja sekä monipuolisia retkieväitä valtatien 15 varrella, Mikkelin ja Kouvolan välissä, Mäntyharjulla sijaitsevan luonnonkauniin Korpijärven rannalla.

Ravintolamme sijaitsee Lomakeskus Tommolansalmen alueella, ja olemme avoinna kesäisin samaan aikaan camping-alueemme kanssa.

Matkailuajoneuvo- ja telttamajoituksen lisäksi meillä on ympäri vuoden vuokrattavissa olevia lomamökkejä sekä monenlaisia vuokrattavia aktiviteetteja. Myymme myös kalastuslupia.

Tervetuloa viihtymään kiireettömälle Korpijärvelle!

T: Eeva ja Merja, omistajat ja sisarukset


Ravintolamme historia – 1970-luvun lihapiirakoista 2010-luvun lähiruokaan

Ravintola Tommolansalmen juuret ovat 1970-luvulla. Mäntyharjun kunta rakennutti Tommolan alueelle 1970-luvulla leirintäalueen, jonka perheemme osti 1979. Sen ajan suosikeista, lihapiirakoista ja nakeista, on tultu pitkä matka tämän päivän ruokalistaamme, jossa pääosassa ovat kotimaisista raaka-aineista valmistetut lähiruokaherkut ja kotileivonnaiset.

Lue lisää historiastamme…

Lähes 40 vuotta vanha perheyritys

Tommolan alueen ravintolatoiminta on ollut perheemme omistuksessa jo vuodesta 1979 alkaen. Toimintaa pyörittivät aluksi vanhempamme Aaro ja Raili Pulkka, mutta heidän apunaan oli myös koko muu perheemme. Tänä päivänä toiminnasta vastaavat Aaron ja Railin tyttäret eli me, Eeva Leskinen ja Merja Perttola.

Lue lisää henkilöstöstämme…

Ruokafilosofiamme

Alusta asti perheellemme on ollut tärkeää käyttää ruoanlaitossa kotimaisia raaka-aineita ja tehdä mahdollisimman suuri osa ruoasta ja leivonnaisista itse.

Lue lisää ruokafilosofiastamme...

Ympäristöystävällisempi ravintola

Panostamme ravintolassamme lähiruokaan ja puhtaisiin ja laadukkaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Olemme tehneet myös monia muita pieniä arjen ekotekoja tehdäksemme ravintolastamme ympäristöystävällisemmän.

Lue lisää ravintolamme ympäristöarvoista…

Ravintola Tommolansalmi nyt ja tulevaisuudessa

Haluamme, että ravintolamme tunnetaan mutkattomista kotiruoistaan ja retkieväistään sekä kiireettömästä ja hyvästä tunnelmastaan. Meille voit tulla sellaisena kuin olet!

Seuraamme tarkasti oman aikamme ruokatrendejä ja uusimme ruokalistamme joka kesä aina ajan trendien mukaisesti. Keskeisintä meille on kuitenkin tarjota hyvää suomalaista kotiruokaa, joka on valmistettu laadukkaista kotimaisista lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Järvimaisema ravintola Tommolansalmen luona