Takeaway-ateriat ja juomat

Kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat sekä leivonnaiset voi ostaa mukaan myös takeaway-versioina.

Voit tilata meiltä myös perinteistä grillikioskiruokaa, kuten lihapiirakoita ja kebab-aterioita mukaan vietäväksi.

Kylmätiskiltämme löydät myös runsaasti retkieväiksi sopivia vaihtoehtoja, kuten täyttäviä retkileipiä, sämpylöitä ja kasvispiiraita, ja kylmäkaapissamme on laaja valikoima kesän herkullisimpia janojuomia!

Valmistamme kaikki ateriat sekä makeat ja suolaiset herkut paikan päällä alusta asti itse, joten varaudu odottamaan hetki tilauksesi valmistumista. Voit kuitenkin olla samalla varma, että saat annokseesi varmasti tuoretta lähiruokaa!

Takeaway-ateriat mukaan kätevimmin etukäteistilauksella!

Kesäravintolassamme on tällä hetkellä ajoittain ruuhkaa, joten jos haluat takeaway-ateriasi mukaan ilman jonottamista, tee tilaus soittamalla tai laittamalla tekstiviestiä, Whatsappilla tai Messengerillä ja nouda tilauksesi haluamaasi aikaan! Ravintolan puh.nro on +358 400 754 835.

HUOM! Koronavirusepidemian aikana ravintolamme ruokalista ja takeaway-vaihtoehdot ovat rajatummat ja voivat vaihdella kesän aikana!

Klo 6

Päivän ensimmäiset takeaway-herkut, kuten pullat ja piirakat, menevät uuniin

2,50 €

Takeaway-kahvin hinta

Jopa 90 %

Takeaway-ruokiemme kotimaisuusaste

25

Ravintolastamme löytyvien vaihtuvien jäätelömakujen lukumäärä

40 km

Chiliburger-pihveissämme käytetyn lihan matka maatilalta ravintolaamme

Jopa 10

Päivittäin leivottavien kotileivonnaisten valikoima

90 sek.

Nopein mahdollinen aika, jolloin takeaway-herkut ovat mukanasi

Klo 21/23

Keittiö sulkeutuu; päivän viimeiset takeaway-tilaukset lähtevät

Burger-ateria

Picnic – mikä ihana tapa yhdistää rakkaus luontoon ja ruokaan

Ravintolamme ruokalistalta ja kylmäkaapista löydät runsaasti erilaisia picnic-eväiksi sopivia herkkuja. Esimerkiksi juustosalaatti ja kalasalaatti täyttävät vatsaa ja sopivat kevyiksi retkieväiksi.

Ruokaisa retkileipä voidaan valmistaa toivomillasi täytteillä, jotta se kestää matkassa mukana pidempääkin, ja juustosämpylä ja kinkkusämpylä sopivat syötäväksi vaikka automatkan välipalana.

Ota mukaan myös kesän viileimmät juomat – kylmäkaapistamme löytyy esimerkiksi erilaisia tuoremehuja sekä muita kesän virkistäviä janonsammuttajia!

Parhaat picnic-paikat Tommolansalmella

Korpijärvi on mitä mainioin picnic-paikka. Lainaa ravintolastamme viltti ja pidä picnic ravintolan vieressä uimarannan vieressä. Camping-alueellamme majoittuvat voivat myös pitää eväsretken vaikka camping-alueen laavulla tai järven rannalta löytyvällä tulentekopaikalla.

Kauniita maisemia etsivälle paras picnic-paikka on ravintolasta katsoen tien toisella puolella, pienen luontopolun päässä.

Voit myös vuokrata meiltä soutuveneen ja soutaa picnic-retkelle läheiseen Korpisaareen, jossa on laavu ja grillauspaikka. Kysy ravintolastamme reitti saareen ja täytä eväskassisi ravintolan kesäherkuilla!

 

Picnic-paikkoja Tommolansalmella